maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kullattuja kesäpäiviä

Muistoissani lämpimät kesäpäivät ovat verrattavissa kultahippuihin tylsän ja kolean soran keskellä. Tällaisia olivat muutamat edelliset hellepäivät, kun vanhempani viettivät viikonloppua mökillä ja minä jäin yksin kotiimme. Saatoin huokaista helpottuneena: "Vihdoinkin vapaus!"

Normaalisti vietän aikani kotona lähinnä omassa huoneessani, joko sitten nököttäen tietokoneen ääressä, rustaillen runokirjaani tai lueskellen kirjoja. Viihdyn paremmin omassa rauhassani, ilman meteliä ja häiriötekijöitä. Toisinaan tykkään käydä ulkona juhlimassa ja viettää aikaa ystävieni kanssa, mutta kaikkea kohtuudella.

Viikonloppuni menikin sitten kirjoitellessa, katsoessa Ihanaa Elisaa ja oleskellessa ystäväni Rosan kanssa pohdiskellen filosofisia, kuunnellen musiikkia, sekä kuvia räpsien.

Uskon, että nämä päivät jäävät muistoihini yhtinä kesän kultaisimmista. Viikonlopussa ei ollut suuremmin mitään erikoista, mutta yksinkertainen vapaus teki päivistäni parhaita.


Hattu muistaakseni H&M:ltä, kuten paitakin, shortsit Mangosta.
Rosa

Lukuprojekti

2 kommenttia:

  1. Kuvasi ovat oikeita hienouksia. Kukkaniitty juuri sopiva tausta helleasullesi. Minulle välittyi kartanonneiti kukkaniityllä aivan kuin sinut olisi tempaistu noilta sijoilta menneisyyteen. Joku tuollainen leveälierinen hattu olisi ollut hyvä helteillä; ei olisi pelkoa päivettymisestä eikä (ehkä) päänsärystäkään. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva, että välittyi sellainen vaikutelma. :) Vähän vastaavaa hainkin.

    Joo, tuolla hatulla tosiaan välttyi liialta ruskettumiselta, enkä minäkään, vaikka migreeniherkkä olenkin saanut päänsärkyä.

    VastaaPoista