torstai 16. kesäkuuta 2011

In the dark you tell me of a flower that only blooms in the violet hour

Tämä päivä oli säältään vaihteeksi hyvä. Ei turhan kuuma, muttei masentavan sateinenkaan. Pidän sateestakin sopivin määrin, mutten suuremmin jos sitä jatkuu päiväkausia. Mökkireissuilla yöhön ajoittuviin sateisiin on mukava nukahtaa. Pisaroiden ropiseminen on rauhoittavaa.

Tämä päivä ei kuitenkaan onneksi ole ollut sateinen, sillä oli jo aikakin päästä hieman ulkoilemaan. Noin vuosi sitten istuin aina sisällä ja ulos lähteminen oli oikeastaan aika vastenmielistä. Kävin joskus juhlimassa ja tapasin kavereita, mutten lähtenyt ulos syyttä koskaan. Nykyään se on minulle välttämätöntä, että saan ajatukseni kulkemaan. Sitä paitsi kaikki kaunis jää näkemättä, jos istuksii neljän seinän sisällä kaiket päivät.

Kävin myös Kirkkopuistossa norkoilemassa, vaikkei siellä juuri mitään nähtävää ollutkaan. No ainakin sai rauhallisen paikan jutella Elinan kanssa. Huomenna siellä ei sitten ehkä olekaan niin rauhallista...


Toppini löytyy Gina Tricotilta, vyö ties miestä, kengät Dinskolta ja ärsyttävä hameeni H&M:ltä. Ai että miksi ärsyttävä? No näkyy varmaan kuvastakin, se nousi jatkuvasti ylöspäin.

Tämä oli päivä, johon käy hyvin Seawolfin Violet Hour. Muistan talvella kuunnelleeni sitä ja ajatelleeni, että kappale sopii tuleviin kesäpäiviin. Violet Hour ei ole turhan koreileva kappale, sopivan rento, mutta siinä on myös jotakin suloista ja koskettavaa kuten tässä päivässäkin.

2 kommenttia:

  1. Voisin haluta kenkäsi kenkätelineeni somistukseksi. <;

    Täälläkin oli tänään aika samantapainen sää, vaikka asunkin ihan eri puolella Suomea. Viikon paras sääpäivä. Täällä ei kuitenkaan ollut niin lämmin että olisin viitsinyt lähteä liikenteeseen ilman takkia, vaikka tenut ja kaikenmaailmat tanttarat tallustivat lyhythihaisissa tai hihattomissa.

    VastaaPoista
  2. Täällä taas oli minusta sen verran lämmin, että takki päällä olisi tullut kuuma. Minun lämpimäni voi kuitenkin olla jollekin toiselle kylmä, sillä Ranskassa ystävieni kiristäessä takkia minä pompin lyhythihaisissa. :D

    VastaaPoista