torstai 16. kesäkuuta 2011

Femme fatale

Keskustelimme juuri Hannabellan kanssa siitä, kuka on femme fatale ja kuka taas ei.

Ei Briitu, et ole 50-luvun glamourtar tällä tavalla. Itse asiassa minusta tuntuu, ettet pystyisi olemaan sitä kuuna päivänä, vaikka miten yrittäisit. Ulkonäössäsi, ei noina kaljuaikoina eikä sen paremmin nykyäänkään ole mitään femme fatalea. Vielä vähemmän käytöksessäsi.

Spearsille mallia vanhoista ajoista:

Veronica Lake
Vivien Leigh

Nykypäiviltä:

Dita von Teese
Kilpasisko Christina Aguilerassakin on miljoona kertaa enemmän femme fatalea kuin Spearsissa. Hänen imagoaan tosin rasittaa kovastikin aikaisempien vuosien tyylimokat. On hankalaa enää tulla tunnetuksi arvokkaana ladyna, kun on roikkunut vähissä pukeissa milloin missäkin videolla.

2 kommenttia:

  1. Hahha tuota Briitun ensimmäistä kuvaa. Ihan tulee Pelle Hermanni mieleen, vaikka Briitu on hiuksilla ja huolitellummalla olemuksella sievä. Muutkin nykypäivät "tähtöset" saisivat kyllä ottaa oppia Hollywoodin kulta-aikojen tähdistä. ;)

    Ehkä Christina ei ikinä tule pääsemään täysin eroon dirtybimbon maineesta, vaikka ei olekaan aikoihin pukeutunut niin karseasti. Ensimmäinen reaktioni oli Christinan vaihdettua tyylinsä lähinnä se että mistä nyt tuulee. En osannut suhtautua vakavasti tyylinvaihdokseen vaan totesin hänen näyttävän vain paremmalta kuin ennen.

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa nyt minullekin kun sanoit! :D Olet aivan oikeassa noiden muidenkin tähtien suhteen, esimerkiksi kaikenmaailman Miley Cyrusit ynnä muut kuuluvat tähän kastiin...

    Sama reaktio oli minullakin Aguileran muutoksesta, mutta olen kyllä tyytyväinen, että niin kävi. Hän näyttää nyt paljon paremmalta ja musiikkikin on parantunut. Ääni pääsee paremmin oikeuksiinsa.

    VastaaPoista