lauantai 20. marraskuuta 2010

Kaipuuta kesään

Ei ole totta miten voin jo nyt olla kyllästynyt talveen! Lumet vasta tulivat ja minä vain kaipailen kesän lämpöä ja vihreää nurmea. Talvella kun ei koskaan tapahdu mitään ihmeellistä. Onhan sitä tietysti joulu, mutta mokomaa kestää vain muutaman päivän ja siihen se sitten jääkin. Pääsen Lappiin? Eh, ennemminkin joudun. En nimittäin ole mitään innokkaimpia Lappi-faneja...

Onneksi sentään keväällä on jotain odotettavaa nimittäin Pariisin matka Ranskan ryhmän kanssa! Aion shoppailla niin paljon kuin sielu ja rahatilanne sietää! Rukoilen, että pääsen myös käymään Versaillesin palatsissa, mutta opettajamme sanoi alustavasti, että se veisi liikaa aikaa... No jos meillä olisi hieman vapaa-aikaa, niin voisin käydä palatsissa vaikka itsenäisesti muutaman kaverin kanssa, jotka ovat myöskin jollakin asteella kiinnostuneita sen historiasta. En vain ymmärrä miten jokin ruma rautainen rötiskö (=Eiffel-torni) voi muka ohittaa Versaillesin kohteissa, joissa on pakko käydä.

No, mutta mitä minä sitten odotan kesässä eniten...

...mökkireissuja kavereiden kanssa! Miten ihanaa onkaan istua viileän juoman kanssa puisessa keinussa katsellen auringonlaskua ja jutellen ystävien kanssa milloin mistäkin.

...Ruotsin matkaa, josta on tullut jokavuotinen. Jönköping, jossa sukulaiseni asuvat on kaunis kaupunki, siellä on jonkin verran kauppoja ja aivan ihania vanhanaikaisia kahviloita!

...runokirjaan kirjoittamista helteellä keskellä kesäistä niittyä.

...jäätelöä!

...yksinkertaisesti sitä fiilistä, joka on kun herää ja tajuaa, ettei tarvitse lähteä kouluun vaan voi paistatella auringossa koko päivän tehden mitä ikinä vain haluaa.

Viimekesäisiä kuvia:2 kommenttia:

  1. Teillä ranskannryhmäläisillä on ihanuusreissu tiedossa opintojen kannustimena. Tietysti on harmittavaa, ettei Versailles kuulu ohjelmistoon, mutta se selittyy paikan syrjäisemmällä sijainnilla. Jonkun matkan päästä pääkaupungista. Olisihan se kuitenkin hienoa, jos pääsisit nauttimaan barokkipalatsin loistokkuudesta vaatehankintojen ohella, jotka ovat niin chic kuin vain voi olla. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sen tietysti ymmärtää, mutta kyllä se myös harmittaa. :/
    Mutta onneksi Pariisissa on paljon muutakin. :)

    VastaaPoista