torstai 22. huhtikuuta 2010

Lahtireissu

Käytiin siis koulun kanssa Lahdessa katsomassa modernisoitu versio Anton Tsehovin Kolmesta sisaresta. Alkuperäinen näytelmä kuullostaa kiinnostavalta, mutta tämä moderni versio ei ollut minun makuuni. En ehkä muutenkaan ole modernin taiteen ystävä, mutta tästä näytelmästä en todella tajunnut paljoakaan. Juoni oli sekava ja keskittyi lähinnä sisarien Moskovaan haikailun ympärille. Tämän lisäksi näytelmässä kiljuttiin korviasärkevästi, hypittiin ympäriinsä, roikuttiin katosta ja muuta vastaavaa. Ei siis minun makuuni, vaikka näyttelijät olivatkin ihan taitavia sen perusteella mitä minä heidän työstään irti sain.

Mutta me kävimme myös shoppailemassa ostoskeskus Triossa. Ei sielläkään mitään kovin kummoista ollut, lähinnä samat kaupat ja vaatteet kuin Mikkelissäkin. Ostin kuitenkin uuden mekon Gina Tricotista, (jonka olen jo jonkin aikaa suunnitellut ostavani)sekä ihana kengät Dinskosta.No joo, näissä kuvissa mekko näyttää enemmän pitkältä topilta, mutta keväällä on hieman hankalaa alkaa käyttää sen kanssa ohuita sukkahousuja. Pakko se siis kai on käyttää sitä paksujen leggienssien kanssa enemmänkin toppina.

2 kommenttia:

  1. Vaatetus pääsi kenkiä myöten hienosti oikeuksiinsa. (: Tällä kertaa jäin kaipaamaan kasvokuvaa - tai ainakin hieman lähempää otettua kuvaa, josta olisi saanut osviittaa meikistäsi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, pistän vinkin korvan taakse. =)

    VastaaPoista