torstai 25. maaliskuuta 2010

Vaatteita, vaatteita, vaatteita....

Löysin aivan ihania vaatekappaleita muutamasta nettikaupasta, enkä todellakaan voi vastustaa kiusausta laittaa tänne muutamia kuvia. Olen nimittäin todella innostunut erityisesti tämän kevään maalaisromanttisista kukkakuoseista ja nyt en himoitsekaan mikään vaatekappaletta enempää kuin luonnonvalkoista, punaisin tai vaaleanpunaisin kukin kuvioitua minimekkoa. (Vaikkakin myös kukkahiuskoristeet ja hempeänväriset, söpöt kengät ovat mieleeni.)

Embroidery Halter Dress EUR 38,90, Rare Fashion - NELLY.COM
Floral Tube Dress EUR 42,50, Rare Fashion - NELLY.COM
Alaia Dress EUR 49,90, B.Young - NELLY.COM
Lace Rose Leggings EUR 29,90, Saint Tropez - NELLY.COM
Karen EUR 99,00, Friis & Company - NELLY.COM
Lace Panel Bodycone Dress EUR 59,90, Rare Fashion - NELLY.COM

Kaikki edelliset olivat siis nelly.comin vaatteita, sillä en jaksanut nyt linkittää tähän muita löytöjäni. Meinasin kuitenkin huomenna laittaa lisää kuvia muun muassa boohoo.comin tuotteista. Nyt silmäni kuitenkin lurpsahtelevat jatkuvasti kiinni, joten en jaksa enää tehdä yhtään mitään.

2 kommenttia:

  1. Mmm :) kivoja vaatteita oot löytäny, ainaki nuo kaks ekaa mekkoa on ihania <3 mutta en nyt halua rakastua niihin, ettei meillä olis kesällä liikaa samanlaisii vaatteita ;) heh :D ja no, olen köyhä (jos ostan ne kaikki kengät) että rahat taitaa riittää vain boohoon tuotteisiin :D

    VastaaPoista
  2. Parempi niin, olisi aika paha juttu jos joku päivä tosiaan satuttaisiin samanlaisissa vaatteissa kaupunkiin :D

    VastaaPoista