sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Pääkipuja ja unelmia kesästä

Tulipa nyt sitten pitkästä aikaa juhlittua ja vieläkin on hieman pääsärkyä, vaikka juhlat olivat jo perjantaina. Väsyttääkin ihan törkeästi ja eilen nukahdin pariin otteeseen näppiksen päälle, enkä saanut mitään hyödyllistä aikaiseksi.

Nyt yritän lukea pikkasen ruotsia huomista kuuntelukoetta varten, mutta eipä taida tulla mitään kun tuon CD:n ihmisten äänet ovat niin ärsyttäviä, että kipu päässä vain kasvaa.

Löysin boohoo.comista muutaman aivan ihanan vaatekappaleen, joiden kuvat minun on nyt aivan pakko liittää tähän.


Aivan ihana, suloinen pitsipaita! Ihastuin tuohon aivan totaalisesti, enkä nyt mitenkään kykene olemaan kuolaamatta sitä.

Jotenkin tästä mekosta tuli sellainen ihana, kesäinen olo! Voisin hyvinkin kuvitella itseni tuo mekko päällä, valkosankaisissa aurinkolaseissa ja kukkakuvioisissa kangaskengissä kävelemään isäni asuntoa vastapäätä sijaisevalle tielle pellon varteen auringonnousun tai -laskun aikaan.

Tämäkin todella ihana!

Nyt tuli taas sellainen olo, että kesä saisi tulla vikkelään. Kaipaan niin kovasti erilaisissa väreissä hehkuvia maisemia; ohrapeltoja, kukkaniittyjä, kirkkaansinistä taivasta, auringonlaskuja... Kesäpäivissä on todellakin jotakin ainutlaatuista, joka jää mieleen eikä poistu sieltä edes talven synkimpinä hetkinä.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo eka paita! <3 Minäkin kaipaan kesää tämän pitkän talven jälkeen ja juurikin niitä värejä ja hehkuvia maisemia, joista itsekin kirjoitit. (:

  VastaaPoista
 2. Ei tässä ole enää onneksi kuin 2 kk =)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään pitsipaidoista ihan hirveästi. :P Näyttää makeelta vaikka korsettiin ja villakankaiseen kynähameeseen yhdistettynä. http://www.bubbleroom.fi <- tarjonta on muuten tsekkaamisen arvoinen, paljon parempi kuin mitä mainos antaa ymmärtää.

  VastaaPoista
 4. Jep! Kiitos paljon tuosta linkistä! =)

  VastaaPoista