maanantai 1. maaliskuuta 2010

Naisia, joita ihailen

Eli ajattelinpa sitten tehdä tällaisenkin, kun olen monina päivinä tässä miettinyt, että ketkä naiset ovat niitä henkilöitä, joita ihailen tai joilta otan vaikutteita. Joukossa on sekä fiktiivisiä, että todellisia henkilöitä.

1. Narcissa Malfoy

Lempihahmo(ja)ni Harry Potterissa. Hän on rikas, arvostettu, kaunis, hieman ylimielinenkin, muttei kuitenkaan läpeensä paha. Mielestäni elokuvan Narcissa ei vastannut kirjan kuvausta, joten päätin itse piirtää hänestä kuvan, joka suunnilleen vastaisi mielikuvaani. Tämä nyt ei ole mikään mestariteos, eivätkä piirrustustaitoni ruhtinaalliset, mutta toivon että tämä koneella viimeistelty lyijykynätyö nyt edes kelpaa.

2. Helena Bonham Carter

Erittäin lahjakas näyttelijä, joka on esiintynyt monissa lempielokuvissani. Monet hänen roolihahmonsa ovat olleet hyvin moniulotteisia hahmoja ja jokaisen näkemäni hän on esittänyt erityisen hyvin. Bonham Carter on myös hyvin kaunis ja osaa kaikenlisäksi myös laulaa!

3. Emilie Autumn

Autumn on hyvin omaperäisen lauluäänen omaava mahtava viulisti. Hän tekee kappaleensa itse, jota arvostan artistissa paljon. Pidän kovasti tämän naisen sanoituksista ja kappaleissa kuultavasta viulusta. Kunnioitan Emiliessä myös sitä, että hän uskaltaa pukeutumisellaan erottua massasta.

4. Keira Knightley

Keira on hyvin, hyvin taitava näyttelijä, jolta olen nähnyt useita elokuvia, enkä voi sanoa pettyneeni hänen roolisuoritukseensa kertaakaan. Tykkään Keirassa siitä erityispiirteestä, että hänet löytää usein vahvojen naisten rooleista.

5. J.K. Rowling

Tarvitseeko tähän sanoa muuta, kuin että hän on kirjoittanut Harry Potterit?

6. Arwen Undomiel

Arwen on J.R.R. Tolkienin Taru Sormusten Herrasta kirjassa hyvin kaunis haltija, joka on mielestäni hyvin mystinen ja kiinnostava hahmo kaikinpuolin. Elokuvassa hän lähinnä ärsyttää minua, koska Liv Tyler ei ollut mielestäni ehkä oikea vaihtehto tähän rooliin. Eipä hänen tosin annetukaan pahemmin kykyjään esitellä.

7. Scarlett O'Hara

Erittäin monipuolinen hahmo Tuulen viemää - elokuvassa. Kirjaa en ole vielä lukenut, mutta tulen kyllä vielä senkin lukemaan. Pidän hänen oikullisesta, itsekeskeisestä luonteestaan, sillä sen vuoksi hänen käyttäytymisensä on hyvin kiintoisaa seurattavaa. Mielestäni myös luja luonne tekee hänestä mielenkiintoisen.

8. Sharon Den Adel

Hän on Within Temptation laulaja ja omaa aivan uskomattoman äänen. Hän on myös tehnyt bändilleen monia kappaleita.

9. Christina Aguilera

Chritinalla on aivan uskomaton ääni ja tykkään erityisesti hänen Hurt kappaleestaan. Nainen on myös aivan uskomattoman, ihanan ja käsittämättömän kaunis.

10. Liv Kristine Espenæs Krull

Liv Kristine on Leaves' Eyesin . Pidän hänen äänestään, koska se on uskomattoman omaperäinen ja kaunis.

2 kommenttia:

  1. Enpä voi sanoa poikkeavani itsekään näiden naisten ihailussa kuin kerran, nimittäin Keira Knightleyn kohdalla. Ei sillä, että hänessä mitään vikaa olisi, ei vain säväytä minua. (:

    VastaaPoista
  2. Ohoh, no sittenpä meillä on aika monta yhteistä ihailun kohdetta. :)

    VastaaPoista