lauantai 27. helmikuuta 2010

This is the dawning of the rest of our lives on holiday

No niin, nyt se loma sitten alkoi ja olen tyytyväisempi, kuin pitkään aikaan. Stressiä tai paineita ei näy mailla halmeilla - tai no, ehkä pikkaisen, kun ottaa huomioon lehtikurssin jutun. Teen sen ystäväni Tiian kanssa Rokokoon pukeutumisesta ja sen vaikutuksesta nykymuotiin. Minun täytyisi piirtää lehtijuttuumme kuva rokokoopuvusta ja uskon, että se vie hyvin paljon aikaa ja vaivaa, mutta mitäpä tuosta. Itse jutun kirjoittaminen ei sen sijaan minua pahemmin huoleta.

Asiasta kolmanteen, innostuin (jälleen) kuvailemaan, mutta tällä kertaa yhdessä serkkuni kanssa. Itse asiassa innostuin myös stailaamaan hänet (sekä itseni) ja lopputulos oli tämänlainen:


Poseeraukseni on aivan järkyttävä tässä kuvassa, mutta yrittäkää olla välittämättä siitä. :D Kuitenkin, minun mekkoni, helmeni ja vyöni ovat Gina Tricotista, hanskat KappAhlista. Kengistä ja legginsseistä en osaa sanoa mitään varmaa, mutta veikkaisin kenkien olevan Carlsonilta ja legginssien Lindexiltä. Serkkuni Hrnnan päällä oleva toppi on puolestaan H&M:ltä, kuten hamekin. Legginssit ovat Lindexiltä, vyö Vero Modasta, korut KappAhlista ja ikivanhat kengät ulkomailta.

Ja tässä vielä parempi kuva omasta asustani:


Illalla päätimme ottaa suuntamme makuuniin ja vuokrata(taas)Taru sormusten herrasta -trilogian. En vain voi pitää näppejäni erossa kyseisestä elokuvasarjasta, sillä olen aivan ihastunut siihen. Ehkä se ei vedä vertoja kirjalle, mutta mielestäni trilogia on silti aivan mahtava.


Enkä mitenkään voi vastustaa kiusausta, joten minun on aivan pakko laittaa tähän eräs todella suloinen kuva Legolaksesta. :D

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että todella tyylikkäiltä näytätte! Hansikkaasi ovat ihanat! ^^ Ja kiva kun liityit lukijaksi. Tämä sinun blogisi vaikuttaa äärimmäisen mielenkiintoiselta juuri siksi, että olet kiinnostunut vanhemmasta muodista kuten minäkin. Bloggaamisen iloa, odottelen postauksiasi innolla! (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Tykkään itsekin ihan kamalasti hansikkaistani ja nähdessäni ne KappAhlissa en voinut olla ostamatta niitä. :) Niin ja minusta on aina mukava kuulla, että joku muukin on kiinnostunut menneiden aikakausien muodista. :)

    VastaaPoista