sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Ma chambre

Eli ajattelin esitellä täällä blogissani joitakin asioita, joista huoneessani erityisesti pidän. :)

1. Koriste-esineet

Mitään kuvissa olevista esineistä en ole ostanut itse, vaan osa niistä on minuakin vanhempia, jotka olen saanut lahjaksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö pitäisi niistä yhtään vähempää, kuin sellaisista, jotka olisin ostanut itse. Suosikkini on ehkä juuri tuo nainen koirien kanssa, koska se on todella kaunis ja hempeä. Tuo seinälle ripustettu lautanen on taas lahja mummoltani ja pidän siitä erityisesti siinä käytettyjen värien vuoksi, kun taas viimeinen esine on ikivanha (joka myös näkyy), mutta sillä on hyvin paljon tunnearvoa.

2. Kuivakukat

Minä rakastan kuivakukkia melkein yhtä paljon kuin eläviä versioita! (joita huoneestani ei tosin löydy) Tässä kuvassa olevat kukat ja niiden pikkuisen maljakon sain ristiäislahjaksi, joten aika ikivanhoja ovat nekin.

3. Rasiat ja purnukat

... ovat aivan mielettömän suloisia! Tästä kirjaa muistuttavasta rasiasta tykkään nimenomaan sen aiheen vuoksi. Sain sen synttärilahjaksi kaverilta, jolle huomautin kyseisen rasian kauneudesta kulkiessamme sitä myyneen liikkeen ohi.

4. Taulut ja julisteet

Kyseiseen tauluun olen kerännyt kuvat netistä ja sitten koonnut ne. Olen monesti poistellut ja lisäillyt siihen kuvia, mutta nyt samat kuvat ovat olleet jonkin aikaa, enkä näe mitään syytä vaihtaa niitä.


5. Sänky

Tottakai! :D Nukkumisen mahdollisuuden lisäksi pidän sängyssäni siitä, ettei se ole ihan mikään perussänky. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti