perjantai 26. helmikuuta 2010

Diamonds are girl's best friend

Keskustellessamme ystäväni kanssa blogeistamme mieleni teki jälleen kirjoittaa uusi merkintä ja päätin vihdoinkin toteuttaa aikeen, joka oli käynyt mielessäni jo aikaisemminkin: listata lempikorujani. Päätin siis, että laitan tähän merkintään kuvat neljästä suosikkikorustani ja kerron niistä jotakin.


Tämän kaulakorun ostin KappAhlista jokin aika sitten. Aluksi en itse asiassa edes huomannut sitä kaiken muun keskeltä, vaan äitini pisti korun merkille ja mainitsi siitä minulle. Kuten arvata saattaa, ostin korun ja myöhemmin olenkin huomannut sen natsaavan hyvin yhteen monen vaatteeni kanssa.


Näihin korvakoruihin rakastuin ensinäkemältä, enkä todellakaan voinut vain jättää niitä kaupan hyllylle. Valitettavasti hävitin kuitenkin kyseisen parin jo muutaman viikon jälkeen mutta tietenkin ostin uudet, koska olin niin tykästynyt kyseisiin korviksiin. Uskomattoman ironisen onneni vuoksi löysin kuitenkin alkuperäisen parin pian erään laukkuni pohjalta. (Korvikset löytyvät H&M:ltä!)


Tämän kamee-rintakorun osti hyvä ystäväni minulle joululahjaksi ja täytyy sanoa, että hän osasi kyllä ostaa juuri sellaisen, mistä minä pidän.


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä ihanan poikaystäväni antama sormus, josta pidän kovin, sekä sen ulkonäön, että syvemmän merkityksen vuoksi.

Pahoittelen kuvien laatua ja huonoa valaistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti