torstai 28. tammikuuta 2010

Girlsnight - Vampire theme

Olin aikeissa jo aikaisemmin kirjoittaa tänne tyttöjenillastamme, mutta ajattelin, että teen sen vasta, kun saan kaverilta kuvia.

Täytyy sanoa, että meillä oli todella mukavaa, vaikka jouduimmekin odottamaan kyytiä kotiini mäkkärissä, joka ei oikeastaan ole kovin ihanteellinen paikka viettää aikaa. No, päästyämme meille aloimme valmistaa ruokaa, kolmea jättimäistä pizzaa, joista loppuen lopuksi söimme ehkä yhden, jos sitäkään. Räpsimme myös muutamia kuvia ennen ja jälkeen ruokailun.
Syötyämme teimme kauneushoitoja, joihin sisältyivät muutamat erilaiset kuorinnat, hiusnaamio, kasvonaamio ja jalkakylpy. Olen todella kiitollinen äitipuolelleni, joka oli vaivautunut hankkimaan työpaikaltaan ne, sekä jokaiselle meikkipussin täynnä meikkejä ja hiupannan.
Katsoimme myös muutaman elokuvan - Herttuataren, Kauna 2:sen(jota katsoin ehkä puoli tuntia, sillä nukahdin) ja Date Movien(nukuin), sekä aamulla Grimmin veljekset ja Mirrorssin.
Loppuen lopuksi kävi niin, että heräsin elokuvien jälkeen, jolloin olin porukan pirtein ja valvotin muita selittämällä loputtomasti.

Mielestäni näkemistäni elokuvista kaikki olivat oikein hyviä, paitsi tietysti Kauna 2, jota vain vähän aikaan ja lopulta tylsistyin niin, että nukahdin. Juoneltaan pidin niistä kaikista, mutta puvustus oli hienointa ehdottomasta Herttuataressa.

Anteeksi, teksi oli aika tönkköä, mutten ole nyt parhaassa kirjoittamisvireessä. :D


Les amuse-gueules, Bon Appetit!


Une Vampire
paita H&M, hame Gina Tricot, hatusta ei tietoa, legginssit Lindex, vyö Vero Moda, koru KappAhl

2 kommenttia:

  1. Kun kattoo ekaa ja toista kuvaa, susta tulee mieleen nuori Narcissa tai Astoria. :D

    VastaaPoista